Girls

Anna Nooshin laat volgers op Instagram meekijken in pashokje

Anna Nooshin

De knappe Anna Nooshin is een van de knapste vrouwen en een van de meest invloedrijke influencers van ons land. De van oorsprong Iraanse schoonheid staat bekend om haar vlogs op het gebied van beauty, en wordt inmiddels als een expert op het gebied van mode- en lifestyle beschouwd. Ze ging onlangs in Eindhoven kleding passen, en nam haar vele volgers mee het pashokje in.

Lifestyle-expert en influencer

De aantrekkelijke Anna Nooshin heeft vele talenten, en heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd op social media en op televisiegebied. Net zoals Merel Hendriksen heeft de brunette de beauty én de brains, want naast het feit dat ze er waanzinnig goed uitziet heeft ze ook een goed stel hersens. Dat is tevens de naam van het RTL4 programma waar ze in 2017 aan meedeed.

Naast het feit dat ze erg actief in de televisiewereld is, was ze ook een uiterst populaire vlogger. We konden al eerder zien aan YouTuber Gio Latooy dat je flink wat geld kunt verdienen met het maken van vlogs, dus Anna zal met haar 251K abonnees ook aardig wat inkomen hebben gegenereerd. Ze is echter al ruim een jaar gestopt met vloggen om zich te richten op andere projecten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin neemt volgers op Instagram mee pashokje in

Anna Nooshin heeft een flink vermogen opgebouwd met haar vele werkzaamheden, dus kan ze het zich veroorloven om eens flink te gaan shoppen. Zo was ze onlangs in een kledingwinkel in Eindhoven te vinden, waar ze een aantal jurkjes ging passen. Ze was zo aardig om haar 915K volgers op Instagram mee naar de pashokjes te nemen om te laten zien wat ze heeft uitgekozen.

Of ze ook een outfit voor carnaval heeft uitgekozen weten we niet, maar ze zal er vast en zeker oogverblindend uitzien in alles wat ze aantrekt. Op de onderstaande foto’s zien we haar in een paar jurkjes die haar in ieder geval prima staan. Anna weet wat ze in huis heeft, en daar mogen wij gelukkig regelmatig van meegenieten. Check hieronder de fraaie paskamer-foto en een paar andere adembenemende kiekjes van deze topper.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!