Money & Career

Dit mega bedrag verdient Anna Nooshin per Instagram-post

anna-nooshin-bedrag-instagram-post
Foto: Instagram @annanooshin

Anna Nooshin is een Iraans-Nederlandse schone is al jaren één van de grootste influencers van ons land. Ruim 900.000 volgers neemt zij dagelijks mee in haar bewogen leven. Deze week kon zij rekenen op vele felicitaties op haar Instagram na het bekendmaken van haar zwangerschap. Zo’n grote achterban zorgt ervoor dat je commercieel gezien ook mooie tarieven mag rekenen voor een Instagram post. Wat vraagt Anna voor zo’n social media post? Wij zochten het uit.

Bijzondere start van Anna Nooshin

Anna Nooshin heeft een interessante achtergrond. Ze is geboren in Iran, maar moest het land met haar ouders en zus vluchten vanwege het strenge regime. Uiteindelijk zijn ze in Nederland terechtgekomen. De influencer heeft hier keihard gestudeerd en is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze leerde alles over communicatie en gebruikt dit nu op haar eigen kanalen.

Tijdens haar studie kwam Anna in aanraking met mode. Ze deed een stage bij een beroemde modeontwerper in New York. Een geweldige kans voor haar om te leren hoe de modewereld werkt. Maar Anna is niet alleen maar bezig met mode. Ze is een echte duizendpoot. Ze schrijft blogs, maakt video’s, is model en nog veel meer!

Anna Nooshin is naast influencer ook een succesvolle ondernemer

Privéleven van influencer Anna

In de documentaire “ANNA: STATUS” op Prime Video wordt een nieuwe kant van de 36-jarige Anna Nooshin belicht. De veelzijdige influencer toont in vier afleveringen een kwetsbare en humorvolle kant van zichzelf. De documentaire onthult Anna’s heftige verleden waarbij ze onder andere geconfronteerd werd met huiselijk geweld. Deze ervaringen hebben haar gevormd en haar zelfverzekerde façade blijkt een beschermende muur tegen negativiteit op sociale media.

Anna’s relatie met model en acteur Thijs Boermans was lang onderwerp van speculatie. Thijs had altijd al een discreet privéleven, maar Anna verklapte voorzichtig haar liefdesgeluk tijdens een gesprek met Robbert Rodenburg op Open Casa. Onlangs kondigde ze haar zwangerschap aan op Instagram, met Thijs getagd in de aankondigingsvideo. Thijs bevestigde het nieuws met een Instagram-post van baby schoentjes, waarbij hij aankondigde binnenkort vader te worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Wat zijn de werkzaamheden van Anna Nooshin?

Anna Nooshin heeft niet alleen bijna 1 miljoen volgers op Instagram, maar ook bijna 250.000 abonnees op haar YouTube-kanaal. Niet alleen online is ze een ster, ook offline. Ze schrijft boeken, presenteert tv-programma’s zoals Holland’s Next Top Model, en heeft zelfs haar eigen collecties van lingerie en sieraden. Daarnaast heeft ze haar eigen luxe cosmetica bedrijf Noosh Beauty en heeft ze belangen in bloemen- en interieurzaak De Duinroos.

Al die dingen die Anna doet, zorgen ervoor dat ze flink wat geld verdient. Stel je eens voor, tienduizenden euro’s per maand. Sommige bronnen leren ons dat Anna tussen de 1 en 3 miljoen euro heeft verdiend, en geruchten doen zelfs de ronde dat dit zelfs 5 miljoen euro bedraagt! Dat ze slim is weten we. Ze investeert haar opgebouwde vermogen dan ook in vastgoed. Ook heeft ze geholpen met het starten van een bedrijf genaamd The Upside Down, dat mensen een speciale social media ervaring geeft in Amsterdam.

Anna Nooshin vraagt ruim 20.000 voor een commerciële Instagram post

Wat vraagt Anna Nooshin voor een Instagram post?

Omdat Anna zo populair is op Instagram, kan ze veel geld vragen wanneer ze met merken samenwerkt. Voor één berichtje op Instagram kunnen bedrijven wel tienduizenden euro’s aan haar betalen! In 2019 werd geschat dat ze wel 20.000 euro kon vragen voor een bericht. Nu, in 2023, zal dat bedrag waarschijnlijk nog meer zijn vanwege de hogere prijzen door inflatie.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!