Entertainment

Anna Drijver scoort hoog op IMDb met Netflix hitserie ‘Knokke Off’

knokke-off-anna-drijver-neflix
Foto: Netflix

Na het immense succes van ‘Undercover’ is actrice Anna Drijver terug op Netflix met een gloednieuwe serie genaamd ‘Knokke Off’. De Vlaamse tienerdrama lijkt een schot in de roos te zijn, gezien zij binnen een week al de eerste plaats op Netflix veroverd hadden. Niet alleen de streamingsdienst herkent het succes, maar ook op het platform IMDb, hét platform voor film- en seriebeoordelingen, scoort het een opmerkelijk hoge beoordeling van een 7,7.

Anna Drijver in de hoofdrol van Knokke Off

Met deze eerste plaats op Netflix stoten zij vrij onverwacht de favoriet van de laatste weken ‘Sweet Magnolias’ van de troon. ‘Knokke Off’ draait om een vriendengroep die hun zomervakantie doorbrengt aan de pittoreske Belgische kust in de badplaats Knokke. De plaats in West-België staat bekend om haar welvarende inwoners. Bij een rondje door de stad stuit je op de meest prachtige auto’s, gigantische woningen en is het zien én gezien worden.

De serie duikt in het leven van Louise (Pommelien Thijs) en Alexandre (Willem De Schryver), die op zoek zijn naar een avontuurlijke en zorgeloze zomer. Echter, de hoge verwachtingen van hun ouders drijven hen tot wanhopig zoeken naar iets ongrijpbaars: oprechte vriendschap, liefde en vooral… zichzelf. Hun wereld neemt een onverwachte wending met de komst van Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver).

Buitenlandse series op Netflix

De Nederlandse actrice vervult de prominente rol in de serie als Melissa met verve. Met haar meeslepende optreden voegt ze diepgang en intrige toe aan de hitserie, waardoor het voor de kijkers nog aantrekkelijker wordt. Het succes van ‘Knokke Off’ kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder het meeslepende verhaal, goed uitgewerkte personages en de pittoreske setting.

De immense populariteit van de Vlaamse serie komt minder onverwachts wanneer je op de hoogte bent van de laatste trends in de streamingswereld. Uit cijfers blijkt dat er een groeiende vraag is naar content in vreemde talen op platformen als Netflix. Kijkers staan steeds meer open voor het verkennen van films en series buiten hun moedertaal om en omarmen de internationale filmindustrie.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!