Money & Career

Andrew Tate belandt in gevangenis door ruzie met Greta Thunberg

andrew tate gevangenis greta thunberg

Andrew Tate is gisteravond opgepakt door de politie in Roemenië nadat hij zijn locatie heeft verraden door zijn online ruzie op Twitter met Greta Thunberg. Momenteel zit de influencer samen met zijn broer Tristan Tate achter tralies. Maar hoe had het zo ver kunnen komen en waar worden de gebroeders Tate van verdacht?

Andrew Tate heeft ruzie met Greta Thunberg

Kort nadat Andrew Tate door Elon Musk werd teruggebracht op Twitter, deelde Tate online een sneer uit richting Greta Thunberg. Thunberg is een tiener die wordt gezien als boegbeeld in de strijd tegen klimaatverandering. Tate tweette naar Thunberg door enkele van zijn auto’s op te sommen met de daarbij behorende motoren die zorgen voor veel uitlaatgassen.

Andrew vroeg vervolgens of Greta de volledige lijst met auto’s wilde. Greta reageerde vervolgens dat Tate de lijst naar haar mocht mailen op “[email protected]”. Deze tweet heeft binnen twee dagen meer dan 3 miljoen likes gekregen, waardoor het binnen no-time in de top 10 met meest gelikete tweets is gekomen.

Tate verraadt zijn locatie

Normaal gesproken laat “Top G” nooit doorschemeren op welke locatie hij is. Dit doet Tate om het risico te verkleinen dat hij overvallen wordt, of in dit geval opgepakt door de politie. Normaal plaatst de succesvolle influencer pas video’s enkele dagen nadat hij ergens is geweest.

In een reactie video op de tweet van Greta kwam de voormalig kickbokser echter in beeld met pizza’s van een Roemeense pizzeria, wat verklapte dat Andrew Tate op dat moment in het land was.

Verdenking van mensenhandel en verkrachting

De meest gezochte man op het internet werd blijkbaar ook gezocht door de politie in Roemenië. Andrew Tate en zijn broer Tristan worden namelijk verdacht van mensenhandel en verkrachting. De gebroeders Tate hebben al vaker verteld dat hun eerste succesvolle business een webcam studio was.

Andrew Tate vloog naar eigen zeggen dames naar zijn huis om ze vervolgens achter een webcam met mannen te laten chatten. Alhoewel de dames in kwestie hier goed betaald voor kregen, zijn de praktijken van Tate mogelijk niet helemaal volgens de regeltjes gegaan. Vanwege deze verdenking zijn de twee broers, samen met twee Roemenen, opgepakt door de politie.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!