Rides

André Hazes viert comeback met peperdure Porsche Panamera

André Hazes

Het is een hele tijd stil geweest om André Hazes. De joviale volkszanger liet in september 2021 weten dat hij vanwege een burn-out een rustperiode voor onbepaalde tijd ging nemen. Een jaar rust heeft hem blijkbaar goed gedaan, want hij heeft besloten om weer alles uit het leven te halen en kondigde vorige maand zijn comeback aan. Dat doet hij overigens wel met een auto 460 pk.

Een jaar mediastilte

De zanger (en zijn turbulente liefdesleven) heeft een tijdlang onder vuur van de roddelpers gelegen, waarna hij het helemaal zat was en besloot om er even een periode tussenuit te knijpen. Na een jaar mediastilte liet de ex van Sarah van Soelen eind augustus weer van zich horen via Instagram. In een emotioneel betoog liet hij weten dat hij nét iets teveel uit het leven haalde, en net iets te vaak in het glaasje (of pakje) keek.

Hij liet weten dat hij in ‘de meest donkere periode van zijn leven’ zat, waarin hij zichzelf kwijtraakte. Hij zocht professionele hulp voor zijn problemen en zegt in de het bericht dat hij ‘cold turkey is gestopt met het slopen van zijn lichaam’. Het is alom bekend dat de naam Hazes en bier hand in hand gaan. Nu is hij er weer helemaal klaar voor, en heeft aan zijn fans laten weten dat hij tijdens Holland Zingt Hazes 2023 zijn comeback zal maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

André Hazes koopt Porsche Panamera

Het mag duidelijk zijn dat de volkszanger lekker in zijn vel zit, want hij trakteerde zichzelf onlangs op een peperdure Porsche Panamera Sport Turismo. Op de Instagram-pagina van autodealer Porsche Centrum Eindhoven-Maastricht zien we een trotse autoverkoper die glimlachend laat weten dat hij de gelukkige is die dankzij André Hazes de kassa hoort rinkelen. En niet onterecht, als we zoeken naar de nieuwwaarde dan zien we dat Hazes er minimaal 200K voor heeft moeten neertellen.

André Hazes kan dus met een topsnelheid van 293 km/u naar zijn optredens rijden. De Porsche Panamera Sport Turismo schiet binnen 4,1 seconden als een raket naar 100 km/u, dat symboliseert zijn carrière een beetje. De zanger weet in ieder geval hoe hij een comeback moet maken, want dat doet hij in stijl. De zanger leeft weer. Wij wensen hem het allerbeste en uiteraard een hoop veilige kilometers.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!