Entertainment

Documentaire ‘All In: Team Jumbo-Visma’ op Amazon Prime nu online

all in jumbo visma amazon prime video

Het Jumbo-Visma wielerteam komt met een documentaireserie over het indrukwekkende seizoen 2022. All In: Team Jumbo-Visma zal vanaf 1 maart 2023 beschikbaar zijn op Amazon Prime Video. Maar wat kan je allemaal van deze serie verwachten, en is het het kijken waard? Laten we deze serie eens onder de loep nemen.

Tijdperk van wielerdocumentaires

Eerder hebben Movistar en Soudal-Quick Step ook aangekondigd dat ze een documentaireserie gaan maken over hun afgelopen wielerseizoen. Met de documentaireserie over het Jumbo-Visma wielerteam, dat geproduceerd is door Southfield Stories, kunnen de wielerfans zich opmaken voor enkele mooie documentaires. Helaas is het onwaarschijnlijk dat Jutta Leerdam in haar Jumbo-Visma schaatspak in de serie verschijnt, maar dat mag de pret niet drukken!

All In: Team Jumbo-Visma, dat beschikbaar zal zijn op Amazon Prime Video, belooft een uniek inzicht te bieden in de succesformule van het team. De serie geeft buiten de wedstrijden ook een kijkje in het privéleven van de renners, zoals persoonlijke gesprekken in de bus en hotelkamers. Het zal ook speciale aandacht geven aan de Ronde van Frankrijk en de drie leiders van het team; Jonas Vingegaard, Primoz Roglic en Wout Van Aert.

Het topseizoen van Jumbo-Visma

In 2022 kende het Jumbo-Visma team natuurlijk prachtige momenten met deze leiders, zoals het winnen van de gele trui door Vingegaard en de groene trui door Van Aert. Natuurlijk kan het afscheid van Tom Dumoulin van de wielersport niet ontbreken in deze serie. Alle mooie en emotionele momenten worden vastgelegd door Tijs Kuijpers. Deze cameraman is al jarenlang nauw betrokken bij de ploeg, waardoor niks verborgen bleef voor Tijs en de kijkers.

All In: Team Jumbo-Visma bestaat uit zes afleveringen en zal op 1 maart in België, Nederland en Luxemburg zes woensdagen op een rij te zien zijn op Prime Video van Amazon. Deze documentaireserie biedt een fascinerend kijkje in het professionele wielrennen en wat het betekent om een ​​toprenner te zijn. Dit is dus een unieke kans om de professionele wielersport vanuit verschillende perspectieven te bekijken!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!