Entertainment

Age of Empires fans: dit is het laatste nieuws over deze populaire game

Age of Empires nieuws

Age of Empires bestaat dit jaar 25 jaar, en in dit jubileumjaar is er veel positief nieuws over deze fantastische game te melden. In die 25 jaar was er een lange stilte, tussen 2005 en het moment deel 4 in 2020 uitkwam, maar nu bruist het van de ontwikkelingen. Dit zijn de nieuwste Age of Empires ontwikkelingen op een rij.

Nieuwe mobiele game

Fans weten dat Age of Empires beschikt over zeer uitgebreide en gevarieerde content met geweldige verhaallijnen. De game bevat ook historische documentaires en achtergrondinformatie, die niet alleen mooi zijn gemaakt, maar waar je ook veel van op steekt zonder dat het schools wordt.

Een spraakmakende aankondiging is die van Age of Empires voor op je smartphone. Eindelijk kun je het spel op je telefoon spelen en hoef je jezelf nooit meer te vervelen, bijvoorbeeld in de wachtkamer bij de tandarts, in de trein of onder de douche – als je een waterdichte telefoon hebt. De mobiele Age of Empires komt beschikbaar voor zowel Android als iOS. Ben je benieuwd hoe het eruit komt te zien, check dan de trailer hieronder.

Jubileumeditie nieuws

We noemden al dat Age of Empires 25 jaar bestaat. Om dit te vieren is er nu een jubileumeditie van Age of Empires IV. Deze is sinds 25 oktober verkrijgbaar. In deze uitgebreide versie krijg je naast het basisspel een uitbreiding met alle andere tot nu toe verschenen facties, maps en achievements.

De nieuwe samenlevingen en gebieden leveren je een onmeetbaar aantal extra uren speelplezier op. Heb je de basisgame al? Dan kun je de Anniversary Edition met een gratis update downloaden.

Age of Mythology Retold – Trailer

Ook voor de liefhebbers van Age of Mythology is er goed nieuws. De makers zijn druk bezig met een remastering. Dat houdt in dat de oorspronkelijk versie van Age of Mythology stevig wordt opgefrist. De releasedatum is op dit moment nog niet bekend, maar je kunt wel vast een indruk krijgen door de trailer hieronder te bekijken.

Binnenkort ook op de Xbox

Van het vierde nieuwtje over Age of Empires zullen ook heel veel fans blij worden: eindelijk komt er een Age of Empires versie voor de Xbox. De eerste game die beschikbaar komt is Age of Empires II: Definitive Edition en Age of Empires IV. Of en zo ja wanneer er nog meer versie van Age of Empires of Age of Mythology beschikbaar komen voor het Xbox-platform is op dit moment nog niet bekend, maar zodat we meer weten lees je het op deze site.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!