Style

Against All Odds: The Daily Paper Story 15 juni te zien op Amazon Prime

against all odds the daily paper story

Against All Odds – the Daily Paper story is een nieuwe documentaireserie die vanaf 15 juni te zien is op Amazon Prime. De serie wordt geproduceerd door het bedrijf Concept Street. Je volgt in de serie het succesverhaal van de Amsterdamse oprichters van het streetwear werk.

Against All Odds – the Daily Paper story

De serie neemt de kijkers mee in het inspirerende verhaal van de oprichters Abderrahmane Trabsini, Jefferson Osei en Hussein Suleiman, drie jeugdvrienden uit Amsterdam. In 2012 begonnen zij een blog, dat later uitgroeide tot het succesvolle streetwear merk. Het merk staat bekend om hun unieke mix Afrikaanse culturele invloeden, streetwear-esthetiek en eigentijdse designs.

Daily Paper combineert elementen van mode, kunst en cultuur om kledingstukken en accessoires te creëren die een verhaal vertellen en een boodschap uitdragen. Maar de docu werpt ook een blik op alle uitdagingen die de drie ondernemers moesten overwinnen, denk aan de grote impact van de coronacrisis op hun plannen om een winkel te openen in New York. De samenwerking tussen Daily Paper en Ajax, de bekende voetbalclub, komt ook aan bod in de documentaire.

Nederlandse streetwear merken

Nederland heeft de afgelopen jaren een bloeiende streetwear-scene gekend, waarin verschillende opmerkelijke merken zijn opgekomen. Deze merken vertegenwoordigen slechts een deel van de diverse streetwear-scene in Nederland. Elk merk heeft zijn eigen unieke stijl en invloeden, waardoor de Nederlandse streetwear-wereld steeds levendiger wordt. De heren van Daily Paper zijn hier het schoolvoorbeeld van.

In Nederland zijn er momenteel verschillende nieuwe stijltrends te zien op het gebied van kleding. Wat opvalt, is de groeiende populariteit voor betaalbare fashion, en hoe je het koopt. Er zijn talloze opkomende merken die hoogwaardige kleding aanbieden tegen betaalbare prijzen, waardoor kwaliteit toegankelijk wordt voor een breder publiek. Dat geldt overigens ook voor herenondergoed, waarbij comfort en stijl steeds belangrijker worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daily Paper (@dailypaper)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daily Paper (@dailypaper)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daily Paper (@dailypaper)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!