Entertainment

Action verkoopt een Street Fighter 2 Arcadekast voor een prikkie

Action Street Fighter 2 arcadekast

Fans van retro-games kunnen hun hart ophalen, want Action webshop verkoopt een arcadekast waarop het spel Street Fighter 2 is te spelen. Wij kunnen onze nostalgische gevoelens bij het zien van deze geniale kast niet onderdrukken, dus hebben we ruimschoots de tijd genomen om een sprong in het verleden te nemen. We gaan ruim twintig jaar terug in de tijd, want toen kwam deze iconische game uit.

Street Fighter 2

Street Fighter 2 werd in 1991 uitgebracht als vervolg op het eerste deel uit 1987. Deze game werd in het eerste gedeelte van de jaren ‘90 volop gespeeld op een arcadekast. Deze stonden in snack bars, gokhallen, en grillrooms. Voor een gulden konden liefhebbers het in de virtuele arena tegen elkaar opnemen. Later kwam het spel ook uit voor de Super Nintendo, en werd een regelrechte hit.

Nu komt supermarktketen Action met de bekende arcadekast van toen. Na het wegpinken van een nostalgisch vreugde traantje kijken we vol geluk naar de digitale vechtersbazen waar we ooit zo vertrouwd mee waren. Het is alsof ze al die jaren op ons hebben gewacht. Speel met personages zoals Zangief, M. Bison, Vega en Blanka, en sla het licht uit de ogen van je tegenstander in het comfort van je eigen huis. Tap ondertussen een biertje in je mancave.

arcadekast street fighter SHOP NU VOOR 299 EURO

Iconische arcadekast nu te koop bij Action

Deze iconische arcadekast bevat drie spellen waarmee je het ultieme oldschool gevoel kunt ervaren. De kast bevat Street Fighter: Champions Edition, Super Street Fighter II: The New Challengers, en Super Street Fighter II. Elk spel kan met twee spelers worden gespeeld, die elk hun eigen joystick hebben en verschillende knoppen om aan te vallen en te verdedigen.

Je kunt de kast simpelweg bestellen, waarna hij thuis wordt afgeleverd. Als je hem in elkaar hebt gezet dan kun je genieten van het gave high-resolution full color display en een authentiek retro-design. In dit geval hoeven er geen muntjes in worden gestopt, je kunt blijven spelen tot je er knock-out bij neervalt. Voor een klein bedrag heb je deze gave arcadekast in huis, dus wees er snel bij.

arcadekast SHOP NU VOOR 299 EURO

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!