Travel

Deze opblaasbare waterhangmat van Action is zorgeloos dobberen

action-opblaasbare-waterhangmat
Foto: Action

We kunnen ons voorstellen dat jij er alles aan wil doen om deze zomer optimaal te kunnen genieten. Ga in dat geval naar de Action, waar momenteel een fantastisch product te koop is – de opblaasbare waterhangmat. Met deze geniale waterhangmat dobber je moeiteloos in het water met je gezicht in de zon en een verfrissende cocktail in je hand. En dat alles voor een spotgoedkope prijs.

Dobberen op de opblaasbare waterhangmat van Action

Maar hoe werkt deze waterhangmat? Simpeler kan bijna niet. Je blaast de hoofdsteun en de beensteun op en je kunt direct gaan dobberen. Ook zit er een handig netje tussen de steunen, wat liggen net even wat makkelijker maakt. Terwijl je lichaam heerlijk afkoelt blijft je hoofd boven het water-oppervlak.

De waterhangmat is geschikt voor één persoon, met de afmetingen 128 x 80 cm. Het is makkelijk vervoerbaar onder je arm. Maar ook als je van nature van langer bent kan je er heerlijk op liggen. Deze Action deal is geschikt voor mensen vanaf 14 jaar. Het is dé ultieme manier om te ontspannen op het water. Hiermee bewijst Action wederom dat ze geweldige producten verkopen.

waterhangmat van de action

Te koop bij de Action winkel

Action staat bekend om hun betaalbare producten. Als je gaat kijken op welke websites de waterhangmat nog meer aangeboden wordt, is Action veruit de goedkoopste optie. Sla dus je slag en steel deze zomer de show in het zwembad voor slechts €3,99. Wij hoefden niet lang te twijfelen over deze essentiële zomerse aankoop, en hebben er al een in huis liggen.

Van normale luchtbedden kan je makkelijk af rollen, het duurt lang om het op te blazen, en negen van de tien keer gaat het sneller lek dan je voor ogen had. Heel vervelend natuurlijk. Dat is de reden waarom je de waterhangmat van Action zou moeten aanschaffen. Meer verkoeling, makkelijk te vervoeren en ijzersterk. Wat wil je nou nog meer?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Action Nederland® (@actionnederland)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!