Tech

Mobiele Airconditioner van Action: muisstil én 100% betaalbaar

action-mobiele-airconditioner

De afgelopen weken zijn de stijgende temperaturen in ons land duidelijk merkbaar. De zomer is in aantocht en dit resulteert voor veel mensen in plakkende, slapeloze en benauwde nachten. Dus wat doe je hieraan? Gelukkig heeft Action de oplossing hiervoor: de Dutch Originals mobiele airconditioner die je slaapkamer verandert in een oase van verkoeling en comfort. In dit artikel gaan we dieper in op de indrukwekkende specificaties van dit technologische koeling wonder.

Mobiele Airconditioner van de Action

Even voor de duidelijkheid: we hebben het niet over een aircooler, maar een echte airconditioner. Door middel van een handige gratis app kan je dit geweldige apparaat op afstand besturen. Maar dat is niet het enige – je krijgt er ook een afstandsbediening bij. Ook kun je de airconditioner besturen door middel van de knoppen op het apparaat zelf. Over ultiem gebruiksgemak gesproken.

Ook hoef je je geen zorgen te maken over het gewicht. Dankzij de wieltjes kan je de Dutch Originals airconditioner gewoon rollen naar de plek waar je het nodig hebt. Dus werk je thuis, en wil je dat je thuiskantoor lekker koel is? Geen probleem. Of ben je toch meer op zoek naar verkoeling in je slaapkamer? Say no more! Het enige wat je nodig hebt is een deur of raam in de buurt voor de afvoerslang.

dutch originals airconditioner SHOP NU VOOR 279

Super handige specificaties en bediening

Bovendien beschikt de airconditioner over een ingebouwde thermostaat. Wel handig als je precies wil weten hoe warm het is. Maar het wordt nog beter – in de slimme modus past het apparaat zich aan op basis van de temperatuur in de kamer. Je wilt tenslotte niet onnodig energie verspillen. Op deze manier hoef je je niet schuldig te voelen, of bang te zijn voor je aankomende energierekening.

We horen je al denken: “Heel leuk allemaal, maar hoe zit het met het energielabel?” Deze airconditioner biedt verkoeling en minimale energieverspilling. Dit alles komt door het zogenaamde koelvermogen van 12.000 BTU en een energieklasse I (energielabel A). Ook zorgt het lage geluidsniveau van ≤ 65 dB(A) voor een vredige, rustige omgeving. En dit alles terwijl de verstelbare hoeken van de luchtstroom zorgen voor een goede verdeling van de lucht.

dutch originals airconditioner1
Ingebouwde thermostaat
dutch originals airconditioner
Handige app voor bediening op afstand

Bestel de airconditioner nu op de Action Webshop

Alleen maar voordelen als je het ons vraagt. Ben jij nou geïnteresseerd in een Dutch Originals mobiele airconditioner? Bestel hem dan direct op de Action Webshop, en zorg ervoor dat jij tijdens deze bloedhete dagen altijd voorzien bent van verkoeling. Klik op de blauwe knop bij de onderstaande afbeelding en bemachtig je eigen model.

dutch originals airconditioner SHOP NU VOOR 279

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!