Tech

De 6 beste deals voor het warme weer bij Action, Lidl en Bol.com

action-lidl-bol-com-deals-week-24-2023
Action, Lidl en Bol.com hebben nu beste zomer deals (Foto: Action)

Het is amper uit de houden in het warme weer van de afgelopen dagen. Gelukkig voor jou hebben we een selectie gemaakt van de zes beste aanbiedingen om het warme weer door te komen. Of je nu verkoeling zoekt of plezier wilt hebben in het water, deze deals bij Action, Lidl en Bol.com zorgen ervoor dat je alsnog optimaal kunt genieten. Lees snel verder en ontdek welke producten je niet mag missen!

6. Dutch Originals Smart Airconditioner van Action (279 euro)

Als de temperaturen stijgen, is het belangrijk om een koele plek in huis te hebben. Met deze airconditioner, verkrijgbaar bij Action, kun je verschillende kamers koelen zonder de bank te breken. Deze mobiele airconditioner is een voordelig alternatief voor vaste airconditioners en kost slechts 279 euro. Blijf koel en comfortabel, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar!

Action mobiele airconditioner SHOP NU VOOR 279

5. Mistral Opblaasbaar SUP board van Lidl (279 euro)

Wil je wat actiever zijn op het water? Dan is het Mistral Opblaasbaar SUP board van Lidl iets voor jou! Dit veelzijdige board kan worden gebruikt om te suppen of als kajak. Het wordt geleverd met accessoires zoals een peddel, een pomp en een reparatieset. Voor slechts 279 euro kan je het water verkennen op een leuke en spannende manier!

lidl opblaasbaar supboard SHOP NU VOOR 279

4. Bestway Zwembad van Lidl (169 euro)

Als je op zoek bent naar verkoeling in je eigen tuin, kijk dan eens naar het Bestway Zwembad van Lidl. Dit ruime zwembad heeft een diameter van 366 cm en een hoogte van 84 cm, waardoor er genoeg ruimte is voor het hele gezin. Met een korting van 26% is de prijs nu slechts 169 euro.

lidl bestway zwembad achtertuin SHOP NU VOOR 169

3. Buitendouche van Action (99,95 euro)

Wil je jezelf opfrissen tijdens warme dagen? Dan is de buitendouche van Action een geweldige optie. Deze buitendouche is gemakkelijk in elkaar te zetten en vult met ongeveer 3 minuten. Voor slechts 99,95 euro kun je snel en eenvoudig genieten van een verfrissende douche in de buitenlucht. Een absolute must-have voor iedereen die de hitte wil verslaan!

action buitendouche aanbieding SHOP NU VOOR 99,95

2. Bestway Sportboot set Caspian Pro van Lidl (586,70 euro)

Waarom genoegen nemen met een gewone boot als je met de Bestway Sportboot van Lidl kunt varen? Deze rubberboot biedt plaats aan meerdere personen en heeft een totale belastbaarheid van 480 kilo. Je kunt er dus met gemak vijf personen in kwijt! De set wordt geleverd met roeispanen, een handpomp, een reparatieset en een handige draagtas. Voor 586,70 euro heb je alles wat je nodig hebt voor een leuke dag op het water.

lidl bestway rubberboot SHOP NU VOOR 586,70

1. Intex Easy Opblaaszwembad van Bol.com (76,99 euro)

Last but not least hebben we het Intex Easy Opblaaszwembad, aangeboden door Bol.com. Dit opblaasbare zwembad heeft een afmeting van 305 x 76 cm en wordt geleverd met een filterpomp voor reiniging. Voor een prijs van slechts 76,99 euro kun je jezelf onderdompelen in verkoelend water in je achtertuin. Hoe heerlijk is dat?

opblaaszwembad bol SHOP NU VOOR 76,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!