Food & Drinks

Action stunt met spotgoedkope Big Green Egg alternatieven

action-kamado-barbecue

Iedereen die ervan houdt om een heerlijk stukje vlees te braden , weet dat een goede barbecue belangrijk is om het vlees mals te krijgen. Met deze 21 inch Kamado barbecue, verkrijgbaar bij de Action, kan je zowel in de zomer- als wintermaanden vlees van het hoogste niveau bereiden.

Kamado barbecue van de Action

Of jouw hart nou sneller gaat kloppen van een biefstuk, zalm of een T-Bone steak – het keramiek waar de barbecue van  gemaakt beschikt over een uitstekende isolerende werking. Hierdoor zorg je ervoor dat het vlees sappig en mals blijft, maar ook dat het de smaak goed vasthoudt.

Andere barbecues kunnen hier onmogelijk aan tippen – vooral als we naar de prijs kijken. Hoewel het geen goedkoop item is, zal de Kamado je jarenlang plezier geven. Trek je schort maar vast aan, guys. Met de 21 inch Kamado barbecue heb je de temperatuur van de grill helemaal in eigen hand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Action Nederland® (@actionnederland)

SHOP NU VOOR 399

BBQ met veel mogelijkheden

Van stomen, bakken tot aan koken en roken – de mogelijkheden zijn eindeloos met de barbecue van Kamado. Wist je dat slow cooking zelfs tot de mogelijkheden behoort? In deze barbecue kan je hele menu’s klaarmaken, allemaal met die herkenbare barbecuesmaak.

Dat geldt overigens niet alleen voor alle carnivoren onder ons. De Kamado barbecue is ook perfect voor iedereen die liever zijn eiwitten uit veganistisch of vegetarisch eten haalt. Op deze manier kan iedereen genieten van deze geweldige deal. Heb je interesse om de 21 inch Kamado barbecue van de Action aan te schaffen? Dat kan via deze link. €399,- is misschien geen klein prijskaartje, maar als we kijken wat je ervoor terugkrijgt, is het de moeite waard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Action Nederland® (@actionnederland)

SHOP NU VOOR 399

Food & Drinks

Als je opzoek bent naar meer tips op het gebied van eten en drinken zit je bij ons goed. Zo test Snackspert de lekkerste en gekste snacks van Nederland voor je uit, en stuitten wij onlangs op misschien wel de leukste marathon (voor whisky liefhebbers) ooit, de Dramathon.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!