Life & Health

Action troeft Rituals af met eigen varianten op geurstokjes

action-geurstokjes-rituals

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat er tegenwoordig bij verschillende discounters Rituals-imitaties te vinden zijn. Niet lang geleden kwam Kruidvat al met een imitatieproduct van de ‘Ritual of Mehr’, en bestormde Action de markt met een autoparfum. Vandaag komt daar nog een bij, de geurstokjes van Action.

Goed afgekeken bij Rituals

Raymond Cloosterman startte in 2000 het merk Rituals. Hij had hierbij de visie om van alledaagse routines bijzondere momenten te maken. Onder zijn leiding groeide Rituals uit tot een internationaal bekend merk dat luxe verzorgingsproducten, geurkaarsen en huisparfums biedt, geïnspireerd door Oosterse tradities. De producten hebben gigantische populariteit vergaard in de afgelopen jaren.

Er gaat dan ook niets boven de aromatische geurstokjes van Rituals. Maar de heerlijke geuren die zich verspreiden over je woonkamer zorgen niet alleen voor een feestje voor je neus. Ook is het een behoorlijke deuk in het budget voor veel mensen. Voor 70 ml betaal je namelijk €15,90. Bedenk je even, dit is bijna vier keer zoveel als de variant van Action. Een dupe is een goedkoper (nep)product dat als alternatief dient voor bepaalde A-merken.

geurstokjes van Action

Geurstokjes van de Action

Deze dupes zijn een enorme trend onder jongeren op TikTok geworden, waarbij zelfs RTL Nieuws er aandacht aan heeft besteed. Heel gek is het eigenlijk ook niet. Want waarom zou je veel meer betalen voor een product wat in essentie hetzelfde resultaat geeft. Voor nog geen vier euro heb je al een parfumflesje van 75 ml. Zelfs het uiterlijk van de cadeauverpakking lijkt op die van Rituals.

Volgens TikTok-gebruikers lijkt de geurlijn The Rituals of Jing op de zwarte uitvoering van Action. Je herkent deze aan de naam “Calming Touch” uit de Balanced-lijn. De andere twee varianten gaan bij de namen “Deep Breath” (blauw) en “Intense Kiss” (rood). Let wel op – de geurstokjes van Action ruiken natuurlijk iets minder sterk, maar dat is een concessie die wij graag doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Action Nederland® (@actionnederland)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Action Nederland® (@actionnederland)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!