Tech

Action-basketbal laat je thuis net zo scoren als Michael Jordan

action-basketbalspel-aanbieding
Afbeelding: Action

Action heeft een sportief spel online gezet waarmee je Michael Jordan het nakijken kunt geven. Dit arcade-basketbalspel is ook op de kermis te vinden. Vanuit het gemak van de woonkamer of een andere ruimte in het huis kun jij oefenen om de beste score te halen, gejuich gegarandeerd. Dit spel haalt de sportieveling in je naar boven. Na een tijd oefenen gooi je de bal nog secuurder in het netje dan de gemiddelde speler van de NBA.

Basketbalspel met gejuich

Trek je Air Jordans maar vast aan, want je kunt met dit spel in de voetsporen van de grootste basketballers treden. Het maakt niet uit welk jaargetijde het is, want dit unieke spel is zowel buiten als binnen te spelen. Dit leuke basketbalspel werkt op batterijen. Als je een bal in het net gooit dan hoor je gejuich en gejoel. Met een beetje fantasie sta jij tussen een uitzinnig publiek in Madison Square Garden.

De score wordt ook automatisch bijgehouden. Elke keer als je scoort veranderen de cijfers op het digitale scorebord. Je kunt dit spel mee naar een verjaardag nemen of als verjaardagscadeau geven, succes gegarandeerd. Het spel is met meerdere mensen te spelen, dus geef je vrienden ook de kans om hun talent in basketbal te ontwikkelen. Wie gaat er met de winst naar huis?

action basketbalset SHOP NU VOOR 29,95

Online te koop bij Action

Door het handige kliksysteem zijn de buizen met een handomdraai in elkaar gezet. Je hebt binnen enkele minuten een leuk kermisspel in de kamer staan waar het hele gezelschap plezier aan kan beleven. De set wordt geleverd met twee basketballen en een pomp. De bijgeleverde overzichtelijke instructies zorgen ervoor dat je het basketbalspel zonder enige moeite hebt opgezet en geïnstalleerd.

De afmetingen van het spel zijn 91 x 62 x 145 cm (lengte x breedte x hoogte). Door deze afmetingen kunnen niet alleen volwassenen, maar ook kinderen spelen met dit spel. Alleen vanwege de lage prijs van slechts 29,95 ga je al juichen. Je kunt dit basketbalspel alleen online op de website van Action bestellen. De set wordt binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd en kan binnen 14 dagen worden geruild.

action basketbalspel SHOP NU VOOR 29,95

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!