Tech

Apple AirTag-alternatief voor slechts € 1,99 bij Action

action-airtag-apple-alternatief
Foto: Action

De dure AirTag’s van Apple zijn niet aan te slepen. Het is dan ook een geweldige gadget met locatietracker. Gelukkig hebben we budgetketen Action die inmiddels ook AirTags verkoopt. Zoals we gewend zijn verkoopt Action zogenaamde ‘dupes’ voor een fractie van de prijs van het originele product. Waar je bij Apple al snel 30 euro betaalt voor een AirTag ben je bij Action slechts € 1,99 kwijt. Dat is natuurlijk pure winst. Maar hoe zit het met de kwaliteit? 

Apple AirTag van de Action

Dit super handige product is perfect voor alle mensen die vaak hun sleutels of andere belangrijke spullen kwijtraken. Deze locatietracker werkt door middel van Bluetooth en geeft aan waar jouw spullen zijn gebleven. Voor mensen die veel reizen is het ook een slimme manier om je bagage te raken. Zo’n tracker geeft een hoop rust en is nu dus voor een prikkie te scoren bij Action. Je scoort hier sowieso de leukste dingen, van deze elektrische step tot een opblaasbare waterhangmat.

Bij Apple kost een AirTag rond de 30 euro per stuk. Je kunt ze ook per 4 kopen met een kleine korting. Voor deze bundels betaal je iets boven de € 100,-, wat je een voordeel geeft van 5 euro per stuk. Je bent dan nog steeds maar liefst € 25 kwijt per tag. Gelukkig is discountketen Action er voor de echte koopjesjagers.

Action-AirTag-alternatief-apple

Aanbieding in de fysieke winkels

Voor slechts € 1,99 scoor je de trackers bij action. Dit is ruim 12 keer goedkoper dan de originele versie. Je kunt deze Bluetooth trackers enkel en alleen scoren in de Action winkel. Via de webshop zijn ze helaas niet te koop. Toch moet een ritje naar jouw lokale Action dealer niet teveel gevraagd zijn voor zo’n mega korting.

Je kunt de Action tracker verbinden via bluetooth met je mobiele telefoon of tablet. Ben je jouw spullen weer eens kwijt? Dan kun je het alarm van de tracker af laten gaan. Je kunt de tracker, net als de originele, gemakkelijk aan jouw sleutelbos hangen. Dit is de beste oplossing voor vergeetachtige mensen. Deze TikTok van influencer Berend Jan laat zien hoe gemakkelijk het werkt:

@.berendjan Key Finder!!! #actionfind #action ♬ Koekje Met Je Moeder – Kalvijn & Guy

Is deze variant net zo goed?

Uiteraard moeten we er wel bij vermelden dat de kwaliteit van de Action tracker niet gelijk staat aan de Apple variant. Hij werkt prima. In verschillende comments lezen we namelijk dat de kans dat ze sneller kapot gaan dan de Apple AirTags wel groot is. Verwacht dus geen levensduur die Apple garandeert. Toch kun je maar liefst 12 Action AirTags kopen voor de prijs van 1 Apple AirTag. Grote kans dat je dus wel goedkoper uit bent. Check al onze andere tech tips hier.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!