Life & Health

Vergroot je aantrekkingskracht op vrouwen met deze 5 tips

aantrekkingskracht-vergroten-op-vrouwen

Hoewel het natuurlijk belangrijk is dat je je tot iemand aangetrokken voelt – telt uiterlijk lang niet altijd. Vrouwen vallen niet alleen op een knappe kop, maar eerder op het totale plaatje. Ben je de eeuwige single, maar ben je klaar om je te settelen met je droomvrouw? Dan zijn deze tips zeker voor jou van toepassing.

Vergroot je aantrekkingskracht

Als we het hebben over het spel van de liefde zijn er veel tips te vinden. Een goede openingszin kan je een duwtje in de goede richting geven. Maar er zijn ook genoeg tips te vinden over de eerste date. Toch heeft dit allemaal vrij weinig zin als de dame tegenover je geen aantrekkingskracht voelt. Heb jij even geluk dat wij hierover schrijven. Vergroot je aantrekkingskracht op vrouwen door deze tips:

Vergroot je aantrekkingskracht op vrouwen

1. Draag rode kleding

Waarom dit is, zal waarschijnlijk een vraag blijven. Toch is het dragen van de juiste kleding van belang om indruk te maken op de desbetreffende dame. Met er goed verzorgd uitzien scoor je al bonuspunten. Als je dan ook nog rode accenten draagt ben je helemaal binnen. Rood is tenslotte de kleur van passie en liefde, en dat maakt je aantrekkelijker voor het andere geslacht.

Vergroot je aantrekkingskracht op vrouwen

2. Wees wat mysterieus

Oprechte interesse tonen is belangrijk. Vrouwen houden van guys die luisteren, open vragen stellen en daadwerkelijke geïnteresseerd zijn. Ongeïnteresseerde mannen zijn zelf ook niet interessant. Wees niet bang om jezelf bloot te geven, maar sla er niet in door. Het blijft een spel van duwen en trekken.

Vergroot je aantrekkingskracht op vrouwen

3. De ‘bad boy’ scoort

Spanning in een toekomstige relatie is belangrijk. Als je overkomt als een saaie guy zal ze snel op je uitgekeken raken. Als je uitstraalt dat je een echte gentleman bent, maar tegelijkertijd niet over je heen laat lopen, is dat woest aantrekkelijk. Vergroot je aantrekkingskracht dus door het randje op te zoeken, maar ga er niet overheen.

Vergroot je aantrekkingskracht op vrouwen

4. Gezond lichaam is een gezonde geest

Je hoeft er niet uit te zien als een opgepompte bodybuilder. Integendeel. Zorg er gewoon voor dat je er verzorgd uitziet. Denk hierbij aan persoonlijke hygiëne, maar in zekere zin ook sportiviteit. Op deze manier zal je hoe dan ook je aantrekkingskracht vergroten.

Vergroot je aantrekkingskracht op vrouwen

5. Wees respectvol

Dan hebben we het niet alleen over respect naar je wederhelft. Behandel iedereen om je heen goed, van de ober in het restaurant tot aan de oude dame die voor je staat in de rij bij de supermarkt. Vrouwen waarderen een man die geeft om het welzijn van de mensen om hem heen. Straal dat dus ook uit. Respect krijg je tenslotte niet. Respect verdien je.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!