Style

5 aantrekkelijkste haarstijlen voor mannen volgens vrouwen

aantrekkelijkste-haarstijlen-mannen-volgens-vrouwen

Guys, even serieus. Een goede coiffure, coupe of ook wel kapsel, kan de look van een man maken of breken. Vrouwen vinden het nou eenmaal belangrijk dat we er verzorgd uitzien. Maar het kiezen van de stijl die het beste bij je past kan lastig zijn. Wat zijn de aantrekkelijkste haarstijlen voor mannen, volgens vrouwen? Op die vraag ga je zo een antwoord krijgen.

Aantrekkelijkste haarstijlen voor mannen

Er is een goede reden waarom sommige haarstijlen nou eenmaal meer aandacht trekken van het andere geslacht. Net als al het andere in de stijlwereld veranderen kapsels met de tijd. Toch is aantrekkingskracht zo oud als de evolutie zelf. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat bepaalde kapsels de aantrekkingskracht op vrouwen vergroot. Dit zijn de 5 aantrekkelijkste haarstijlen voor mannen:

1. Buzzcut

Een echte klassieker. De buzzcut is de afgelopen jaren erg in populariteit toegenomen. Het ziet er verzorgd uit, is stijlvol en bovendien vergt het amper onderhoudt. Ook is het een goed alternatief voor mannen die kalend zijn, en geen moeite hebben om hun prachtige schedel te delen met de wereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @arrdeegram

2. De undercut

Het kan bijna niet anders dat je bekend bent met dit kapsel. De klassieke kort geschoren zijkanten en een langere bovenkant is een populaire haarstijl die de dames zeker waarderen. Ook is het een veelzijdige coiffure. Je kan het naar achteren dragen. Of doe eens gek en ga voor de ‘out of bed’ look. Je kan het stylen en aanpassen aan de setting.

3. Krullend haar

Schaam je niet voor je krullen, maar omarm het. De ladies houden nou eenmaal van natuurlijk haar zonder al te veel poespas. Bovendien kan je er vrijwel alle kanten mee op. Opscheren, lang laten groeien, een man bun. Probeer het gewoon eens uit. Je zal ons later dankbaar zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ZAKARIA BADYS 🦇 (@zakariabadys)

4. Man Bun

We verklapten het al een beetje, maar de man bun hoort ook thuis in dit rijtje. Wel moeten we erbij zeggen dat dit een stijl is die niet iedereen kan hebben. Echter, bij de juiste persoon kan het een perfecte look zijn. En als je helemaal all out wil gaan, kan je het ook combineren met een baard.

5. De zijwaartse scheiding

De zijwaartse scheiding is een look die tijdloos is. Of misschien beter gezegd – vroeg of laat altijd weer verschijnt in het straatbeeld. Het is een veelzijdige stijl die je bijna op elke gelegenheid kan dragen. Makkelijk te onderhouden, maar misschien nog belangrijker – makkelijk te stijlen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!