Money & Career

Dit zijn de 5 duurste Pokémon kaarten ter wereld

duurste-pokemon-kaarten-ter-wereld

Rende jij vroeger ook naar huis om Pokemon te kijken? Welkom bij de club! Het sparen van Pokemon kaarten was in onze jeugd, en stiekem nog steeds, een van onze grootste hobby’s. Het was een enorme rage om ze te sparen en er spelletjes mee te spelen. De kaarten zijn momenteel niet aan te slepen en zijn enorm in waarde gestegen. Wij hebben de 5 duurste Pokemon kaarten ter wereld voor je op een rijtje gezet.

Pokémon kaarten zijn een fortuin waard

Als je dit artikel uit hebt gelezen weten we zeker dat je in vogelvlucht naar boven rent om jouw kaarten te zoeken. Als je een van onderstaande 5 kaarten in bezit hebt, dan ben je binnen. Het zijn wel uitermate zeldzame kaarten dus de kans is heel erg klein. Gotta catch em all! Benieuwd wat jouw kaarten waard zijn? Check pokemonkaartenverkopen.nl

5. Tropical Wind

Deze kaart is vanwege meerdere redenen bijzonder. Hij is al in 1999 uitgebracht tijdens het Tropical Mega Battle toernooi en is een cartoon van onder andere Psyduck. Voor, zover bekend, zijn er maar negen kopieën van deze kaart. De kaart kost maar liefst €21.000

4. Charizard First Edition Shadowless

Deze kaart is zo zeldzaam dat het bijna een mythe is geworden. Dit is ook de reden dat de kaart, in perfecte conditie, maar liefst €30.700 waard is. Elke Pokemon-fan zal deze kaart kennen.

3. Kangaskhan Holo Family Event Trophy Card

Nu gaan we het hebben over de echt grote bedragen. Deze Kanghaskan is al bijna een ton waard en stijgt steeds meer in waarde. Momenteel staat de prijs op €84.500. De reden van deze prijs is het feit dat de kaart werd gegeven aan een ouder en kind die samen een bepaald aantal overwinningen haalden. Op de artwork staat natuurlijk Kangaskhan met baby Kangaskhan.

duurste-pokemon-kaart-3

2. Number Trophy Pikachu

Deze Number Trophy Cards werden gegeven aan de top 3 op verschillende kampioenschappen in de eerste jaren van het spel. De kaarten uit 1997 en 1999 zijn het meest waard. De koning van deze kaarten is de Trophy Pikachu Card uit 1997, hierop staat een lachende Pikachu met een beker in de hand. Prijs? €127.000.

duurste-pokemon-kaarten

1. Illustrator Pikachu

De Illustrator Pikachu is de duurste kaart ter wereld. Hij is in 2019 verkocht voor maar liefst €205.400. Er zijn nog maar tien kopieën bekend van deze kaart. De kaarten werden uitgereikt aan de winnaars van een illustratiewedstrijd en de artwork op de Illustrator Pikachu is van Atsuko Nishida; de bedenker en tekenaar van de gele Pokemon zelf.

duurste-pikachu-pokemon

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!