Life & Health

Dit zijn de 5 beste standjes volgens vrouwen

standjes

Niet alleen mannen, maar ook vrouwen experimenteren graag in de slaapkamer. De ene vrouw ziet een slaapkamer met rozenblaadjes en kaarslicht wel zitten, terwijl de andere vrouw tijdens een heftige vrijpartij het liefste alle hoeken van de kamer wil zien. Na uitgebreid onderzoek zijn wij tot de conclusie gekomen dat bijna alle vrouwen dezelfde standjes in hun top 5 hebben staan. Deze top 5 presenteren we hierbij met trots aan jullie.

De beste standjes volgens vrouwen

Wij hadden de zware taak om erachter te komen welke standjes vrouwen over het algemeen lekker vinden. We hebben het eerder gehad over de beste sextoys voor mannen, maar die hebben we voor het gemak maar even thuisgelaten. Met een gezonde dosis charme en uithoudingsvermogen hebben we onze uiterste best voor jullie gedaan, en met succes.

Het resultaat is hieronder te zien. Na het uitvoeren van deze 5 posities zal ze jou nooit meer vergeten. Jij bent daarna niet meer uit haar telefoonlijst te wissen, en zal ze jouw naam tot in de eeuwigheid uitroepen tijdens de seks, ook al trouwt ze later met iemand anders. Je zal nooit meer in de friendzone belanden, want jouw naam zal nog decennia worden gefluisterd door begeerlijke dames in lingerie.
Lees en leer.

standjes vrouwen

1. The hot seat

The hot seat is ideaal voor stelletjes die tijdens de daad compleet in elkaar op willen gaan. De romantiek spat er vanaf, zoals je ziet in suikerzoete films. Het fijne van dit standjes is dat jullie samen het ritme kunnen bepalen. Met een beetje extra gas op die actie verbranden jullie nog sneller calorieën dan de gemiddelde topsporter.

Zo doen jullie het: De man gaat op de rand van het bed of een stoel zitten, waarna de dame in kwestie bovenop zijn schoot gaat zitten.

2. Doggystyle

Doggystyle hoort absoluut in dit rijtje thuis, want de meeste dames zijn er gek op. En de mannen ook, want ten eerste hebben zij het beste uitzicht van de wereld, en ten tweede kan hij het ritme bepalen. Dus als zij al kreunend vraagt om meer, dan geef je haar dat zoals een arrestatieteam het zou doen met een gepantserde deur; hard, snel, en effectief.

Zo doen jullie het: De vrouw gaat op haar handen en knieën zitten, waarna de man haar van achteren pakt terwijl hij haar heupen vastpakt (of haar haren, het is maar wat jullie willen).

standjes vrouwen doggystyle

3. Seated Wheelbarrow

Dit standje lijkt moeilijk uit te voeren, maar als apen het kunnen, dan kunnen jullie het ook. Het mooie van dit standje is het feit dat jullie niets meer nodig hebben dan een vloer. Dus smijt de tafels en stoelen aan de kant en test het laminaat op slijtage met dit heerlijke standje. Het is even oefenen, maar daarna is het net als fietsen.

Zo doen jullie het: De vrouw plaatst haar handen op de vloer, waarna de man haar heupen optilt en haar intieme zone kennis laat maken met zijn intieme zone.

4. De Bodysurfer

Voor dit standje hoeven jullie niet soepel in de heupen te zijn, sterker nog; de grootste stijve harken zijn prima in staat om deze positie uit te voeren. Als de dame in kwestie haar bekkenbodemspieren aanspant tijdens dit standje dan komt ze tot makkelijker tot een hoogtepunt. Het ziet er een beetje uit als porno op een 8-bit spelcomputer, maar daar hebben jullie lak aan.

Zo doen jullie het: De vrouw ligt op haar rug, en de man plat bovenop haar. Hij hoeft alleen maar ‘omhoog te stoten’. Dit standje is geschikt voor iedereen zonder ritmegevoel.

standjes vrouwen positie

5. Cowgirl

Dit standje is geschikt voor de cowgirl die zelf wil bepalen met welk tempo ze op jouw ongetemde woody wilt rijden. De man in dit erotische verhaal hoeft verder niets te doen, behalve genieten van haar ritje en het uitzicht dat ze erbij te bieden heeft. Deze positie is makkelijk uit te voeren voor de vrouw. De echte sportieve dames squatten meteen even een paar setjes voor een win-win situatie.

Zo doen jullie het: De vrouw gaat met gebogen knieën op schoot van de man zitten (in de sportieve versie gaat ze gehurkt op zijn jongeheer zitten) waarna ze lekker los kan gaan.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!