Crypto

De 5 beste crypto munten die kunnen exploderen in 2023

Beste crypto coins 2023

De crypto wereld ging de afgelopen twee jaar door een ‘bull-run’. Munten als Bitcoin en Ethereum stegen in waarde en iedereen leek winst te maken. Nu de crypto markt in een neerwaartse spiraal is beland, komen er weer mooie kansen aan om de beste coins in te kopen op een lagere prijs. Maar welke coins hebben de beste potentie om te knallen in 2023?

1. Ethereum (ETH)

Met de Ethereum 2.0-upgrade, waardoor de transacties veel efficiënter worden, is Ethereum veruit de meest nuttige altcoin die er is. Bovendien wordt de Ethereum blockchain gebruikt om een groot deel van de applicaties binnen de crypto wereld te bouwen. Aangezien gebruikers van deze applicaties hun kosten moeten betalen in Ethereum, zal de vraag naar ETH tokens altijd aanwezig zijn.

Aangezien Ethereum elke dag door miljoenen mensen gebruikt wordt voor transacties, en dit met de komst van nieuwe applicaties alleen nog maar zal toenemen, zien wij een mooie toekomst tegemoet voor deze coin.Ethereum heeft veel potentie voor 2023

2. Uniswap (UNI)

De grootste gedecentraliseerde beurs op het Ethereum netwerk is Uniswap. Deze applicatie stelt talloze kopers en verkopers in staat om cryptocurrencies te verhandelen op het Ethereum netwerk. Sinds Uniswap ‘Optimism’ heeft gelanceerd, een update ontworpen om de schaling te verbeteren, goedkopere transacties te bieden en gebruikers in staat te stellen transactiekosten te betalen in elke coin, zal Uniswap voorlopig nog de meest populaire gedecentraliseerde applicatie binnen blockchain blijven.

Afgelopen tijd zijn er meerdere gecentraliseerde beurzen in de problemen gekomen, waardoor mensen mogelijk meer gedecentraliseerde beurzen willen gebruiken. UNI is de coin die gekoppeld is aan het Uniswap platform, die nog wel eens in prijs kan stijgen het komende jaar.

3. ApeCoin (APE)

Ondanks dat het Apecoin project vrij jong is, valt het op door de gemeenschap waarvoor het is ontworpen, namelijk het NFT-project “Bored Ape Yacht Club (BAYC)” van Yuga Labs. Aangezien de eigenaren van Apecoin speciale toegang krijgen tot verschillende evenementen met betrekking tot BAYC en andere Yuga Lab-projecten, is dat een van de vele redenen waarom de munt zo populair is en dat de komende jaren mogelijk zal blijven.

4. Binance Coin (BNB)

BNB is de cryptocurrency van het Binance ecosysteem, de grootste gecentraliseerde handelsplatform binnen crypto. Daarnaast neemt het aanbod van de BNB steeds meer af, aangezien een groot aantal BNB tokens elk kwartaal verwijderd worden. Mensen die BNB bezitten krijgen verschillende kortingen en andere voordelen op het Binance platform.

Binance maakt als grootste handelsbeurs een enorme groei door, waardoor de populariteit van deze token alleen maar toeneemt. De stijgende prijs in combinatie met het afnemende aanbod zou zomaar voor een mooie prijsstijging kunnen zorgen in 2023!BNB coin van Binance

5. Cardano (ADA)

Cardano is bedoeld om de schaal- en smart contract problemen van Ethereum te verbeteren, en is goed op weg om Ethereum ooit in te halen. Het heeft een van de beste prestaties in het jaar 2021 neergezet van alle grote coins met een winst van 720% in de eerste twee kwartalen. Met de recente “Vasil Hard Fork” upgrade die zich richt op schaalbaarheid & prestaties, is Cardano klaar om te groeien in de komende jaren.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!