Money & Career

Zo krijg jij een salarisverhoging met de simpele 369 methode

369 methode salarisverhoging meer geld

Wil je meer geld verdienen op je werk? De 369 methode kan je helpen om dit doel te bereiken. In dit artikel leer je hoe je de 369 methode kunt gebruiken om een hoger salaris te “manifesteren” op je werk. Van het formuleren van een specifiek doel tot het nemen van actie, in dit artikel leer je hoe je jouw financiële doelen kunt realiseren!

Wat is de 369 methode?

De 369 methode is een manier om je dromen en wensen te manifesteren. Het is heel simpel: elke ochtend schrijf je op wat je wilt in je leven, en herhaal je dit 3 keer. In de middag doe je dit nog eens, maar dan 6 keer, en in de avond herhaal je het nog eens 9 keer. Door deze herhalingen door de dag heen wordt je focus op je doelen versterkt. Je onderbewustzijn gaat nu vervolgens met dit doel aan de slag, waardoor de kans van slagen van dit doel groter zal zijn.

Manifesteren is een proces waarbij je gebruik maakt van de kracht van je gedachten en gevoelens om je doelen in het leven te behalen. De 369 methode is een specifieke vorm van manifesteren die gebruik maakt van herhaling om deze doelen te bereiken. Door het opschrijven van je wensen en doelen versterk je je focus en programmeer je je onderbewustzijn om deze doelen te bereiken.

hoger salaris 369 methode

Een hoger salaris manifesteren

Allereerst is het belangrijk om een duidelijk en specifiek doel op te stellen. In plaats van alleen te denken aan “meer geld”, is het beter om een specifiek bedrag voor je salaris in gedachten te nemen. Bijvoorbeeld, “Ik ga €X per maand verdienen bij mijn huidige baan.” Vervolgens schrijf je dit specifieke doel op. 3 keer in de ochtend, 6 keer in de middag en 9 keer in de avond. Het is belangrijk om het op te schrijven op een manier waardoor je het gevoel krijgt alsof je het doel al bereikt hebt.

Terwijl je het doel opschrijft, visualiseer je jezelf met het hoger salaris. Zie jezelf in gedachten hoe je je voelt met het hogere salaris, wat je met dit geld gaat doen en hoe dit je leven verandert. Natuurlijk komt een hoger salaris niet uit de lucht vallen, je moet wel daadwerkelijk actie ondernemen. Neem dus actie om dit doel te bereiken, bijvoorbeeld door je extra in te zetten op je werk of met je baas in gesprek te gaan voor een hoger salaris.

salarisverhoging manifesteren 369 methode

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!