Life & Health

Kevin at 100 dagen alleen maar McDonald’s: viel 26 kilo af

100-dagen-mcdonalds-afvallen

100 dagen lang McDonalds’s eten. Een droom voor sommigen, maar wat is het ongelofelijk ongezond. Althans, dat denken we. Kevin Maginnis uit Nashville volgde het opvallende dieet en wat denk je? Hij is daarmee 26 kilo afgevallen!

McDonald’s dieet van 100 dagen

Kevin is 57 jaar en deelde zijn onconventionele dieet avontuur via sociale media gedurende de afgelopen maanden. In februari woog hij nog 108 kilo, zoals hij vertelde in een vlog: “En dat was absoluut niet acceptabel. Daarom besloot ik naar McDonald’s te gaan. Ik ga honderd dagen lang niets anders eten.”

Maar er was een twist: “Ik zal niet alles eten wat ze me geven, ik neem de helft van de maaltijden.” Op dag 91 lachte Kevin in een van zijn video’s en zei: “Als we meer benzine tanken dan de tank aankan, komt het op onze heupen terecht.”

Cholesterolgehalte

Toen de honderd dagen voorbij waren, werd Kevin uitgenodigd bij NBC’s Today Show. Daar vertelde hij dat hij tussen de gehalveerde junkfood-maaltijden door geen tussendoortjes at. “Ik heb alles van de menukaart gegeten: Quarter Pounders, Big Macs, alles. Maar ik dronk geen frisdrank, alleen water.”

En wat waren de resultaten? Kevin beweerde dat zijn cholesterolgehalte was gedaald en dat zijn waarden nu gezond zijn. “Ik had eerder last van prediabetes, maar nu zijn mijn waarden gezond.”

Het allerbeste dieet

Hoewel Kevin een hit werd op sociale media en bijna een wandelende McDonald’s reclame leek, benadrukte hij dat hij geen banden of overeenkomsten met de fastfoodketen heeft. Voor iedereen die worstelt met overtollige kilo’s, deelt hij een eenvoudige ‘formule’: “Met halve porties val je af, met driekwart porties blijf je op gewicht. Ongeacht wat je eet.”

Maar waarom koos hij dan voor dit McDonald’s dieet? “Ik was vroeger stevig gebouwd en mensen noemden me Big Mag vanwege mijn achternaam Maginnis.” Wat een opmerkelijk avontuur! Kevin bewijst dat je met een slimme aanpak en bewuste porties je doelen kunt bereiken, zelfs bij een fastfoodrestaurant. Onthoud dat gezond eten en actief blijven altijd belangrijk zijn voor een fit lichaam.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!