Living

Dit zijn 10x de mooiste huizen op Funda die je moet zien

Funda

Wij zijn liefhebbers van een mooi dak boven ons hoofd, dus speuren we regelmatig huizensite Funda af om de mooiste parels uit een zee van onroerend goed te vissen. We hebben inmiddels veel mooie en aparte onderkomens mogen bezichtigen, dus hebben we een straat van de 10 mooiste huizen op Funda in dit artikel samengevoegd. Dus veeg je voeten en geniet van de rondleiding.

Mooiste huizen op Funda

We komen niet alleen maar parels tegen op de huizensite. Soms stuiten we op een verlepte woning waar het beste klusbedrijf nog moeite mee zou hebben. Of we komen een huis tegen op een plek waar je met een kompas nog zou verdwalen. En dan hebben we het nog niet eens over de prijs van een garage in Amsterdam.

In dit geval hebben we echte droomhuizen opgezocht. Huizen waar je mond en portemonnee van openvallen. Dan hebben we het dus niet over een zolderkamer waar je de hoofdprijs voor betaalt, maar over huizen die je normaal gesproken alleen in films ziet, of in documentaires van zangers zoals Dries Roelvink. Check hieronder de verbazingwekkende optrekjes op Funda.

zwembad villa blaricum

1. Grachtenpand in Amsterdam

Dit ruime grachtenpand in hartje Amsterdam is ideaal als je graag in het centrum van onze hoofdstad woont. Je kunt hier aardig uit de voeten met een woonoppervlakte van maar liefst 308 m². Daarnaast kun je vanuit de kroeg in het centrum zo naar huis rollen. Ideaal.

grachtenpand in amsterdam

2. Next-level rijtjeshuis

Als je denkt dat er niets veranderd kan worden aan de indeling van een rijtjeshuis dan moet je eens een kijkje nemen in dit next-level ontwerp. Speciaal voor Funda ontwierpen twee creatieve architecten het rijtjeshuis van je dromen.

funda rijtjeshuis ontwerp

3. New York in Amsterdam

Als je origineel wilt wonen dan is een voormalig papierfabriek een leuke manier van huisvesting. Dit stukje New York in Amsterdam zal zeker een smaakvolle toevoeging zijn aan je karakter, want dat is wat deze woning zeker uitstraalt. De robuuste indeling maakt het helemaal af.

funda amsterdam new york

4. Penthouse met zwembad op het dak

Als je ruim zeven miljoen euro in je spaarpot hebt zitten dan kun je eigenaar worden van dit ruime penthouse in Rotterdam. Dan ben je ook meteen eigenaar van het hoogste zwembad van Nederland, want je neemt een duik met een blik op de skyline van de stad.

funda penthouse rotterdam funda

5. UFO-woning

Een mooi huis hoeft niet altijd rechthoekig te zijn, dat heeft de architect van deze UFO-woning wel bewezen. Dit huis is schotelvormig, wat de indeling bijzonder maakt. Een werkpauze houden doe je hier uiteraard op jouw eigen pleintje.

UFO woning

6. Koninklijke villa met tennisbaan

In Blaricum kun je royaal wonen in deze koninklijke villa. Je hoeft als rijke bobo geen lichaamsbeweging tekort te komen als je hier woont, want er zit een tennisbaan en een gym bij inbegrepen. Je komt eigenlijk sowieso wel aan je stappen op een kavel van 6.500 m².

Funda ontdekking Koninklijke villa in Blaricum inclusief tennisbaan en gym

7. Villa met sauna en lift

In deze villa kun je rustig oud worden. Het is namelijk zo ontworpen dat je er goed uit de voeten kunt als je slecht ter been bent. Je kunt met de lift naar je slaapkamer, en als je last van je gewrichten hebt dan ga je gewoon even een uurtje relaxen in jouw eigen privé-sauna.

funda villa lift sauna

8. Charmante woning met garage

Voor het schamele bedrag van 3,5 ton ben jij de eigenaar van een charmante woning dat in een rustige en doodlopende straat ligt. De ruime woning is voorzien van een garage waar je je motor kunt stallen of allemaal vage hobby’s uit kunt voeren.

Funda woning garage goedkoop

9. Eenzame villa

Je hebt voor deze eenzame villa wel een paar stevige rechterhanden nodig, maar dan heb je wel voor een paar ton een zorgenkindje dat een stevige fundering nodig heeft. Eenmaal klaar dan ben jij de koning van villa Spekkerhof, want zo heet deze ruime villa.

funda villa

10. Middenwoning met overdosis kitsch

Als je van kitsch houdt dan is deze middenwoning dé plek waar jij dagelijks wakker wilt worden. Het hoogglans spat van je netvlies als je een rondje in dit huis maakt, want in dit optrekje is alles goud wat er blinkt. Bekijk vooral het wonderbaarlijke toilet maar eens.

funda middenwoning kitsch kopen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!