Girls

Yolanthe Cabau op haar best: de 10 mooiste foto’s van deze prachtige dame

Yolanthe Cabau op haar best de 10 mooiste fotos van deze prachtige dame 1

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een van de mooiste vrouwen van Nederland, maar ook buiten onze landsgrenzen weet ze hoe ze de aandacht op zich moet vestigen. Ze heeft een internationale carrière als model, ondernemer, en actrice, en ze zet zich in haar vrije tijd onbaatzuchtig in voor haar stichting Free a Girl. Deze powervrouw weet hoe ze haar doelen moet bereiken, dus hebben we als een ode aan deze schoonheid de 10 mooiste foto’s van Yolanthe op een rijtje gezet.

Actrice en model

De 38-jarige Yolanthe Cabau weet wat ze wil in het leven, en heeft al een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om een carrière voor de camera. Ze is een ervaren actrice, en timmert ook als model hard aan de weg. Alles wat deze dame onderneemt lijkt in goud te veranderen, en daar heeft ze inmiddels een flink vermogen mee op weten te bouwen. Voor haar werk woont ze afwisselend in Los Angeles, Nederland, en Ibiza, het Spaanse eiland waar ze is opgegroeid.

Deze knappe brunette staat al jaren aan de top, en gebruikt haar bekendheid niet alleen maar om haar bankrekening te vullen. Ze is ook de oprichter van Stichting Free a Girl. Deze stichting heeft ze samen met Arjan Erkel en Roelof van Laar opgericht, en heeft als doel kinderen te bevrijden uit de handen van seksuele uitbuiters. Inmiddels zijn er al 6000 kinderen uit de klauwen van mensenhandelaren bevrijd.

De mooiste foto’s van Yolanthe Cabau op Instagram

Naast haar werkzaamheden als actrice en model is Yolanthe ook een ondernemer die met haar bedrijf Cabau Lifestyle vrouwen helpt om het beste uit zichzelf te halen. Dit doet ze door ze op fysiek en mentaal vlak te coachen. Dat ze dit op zichzelf toepast is te zien aan haar positieve uitstraling en prachtige figuur. Ze plaatst regelmatig foto’s van zichzelf op Instagram, zoals het resultaat van een fotoshoot voor op de cover van een magazine.

Yolanthe Cabau is dus een bezige bij die absoluut niet stil kan zitten. De ex-vrouw van Wesley Sneijder heeft haar doelen duidelijk voor ogen, en weet deze als geen ander te manifesteren. Op dit moment is ze naar verluidt bezig met een klus in Hollywood, dus misschien zien we haar binnenkort weer op het witte doek. Ze verdient alle respect, daarom hebben we de 10 mooiste foto’s van deze knappe dame hieronder op een rijtje gezet.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!