Girls

10 beeldschone brunettes die jij wilt volgen op Instagram

10 mooiste brunettes instagam

Vrouwen zijn magische wezens, en weten hoe ze mannen moeten betoveren. Er zijn veel dames op social media te vinden die een groot aantal volgers hebben, veelal omdat ze een plaatje zijn om naar te kijken. Zo wisten de mooiste roodharige dames eerder het vuurtje op Instagram flink aan te wakkeren. In dit geval zijn het de mooiste brunettes die de temperaturen flink op laten lopen.

Mooiste brunettes in de wereld op Instagram

Er lopen talloze knappe brunettes rond op aarde, ook in ons eigen kikkerlandje hebben we vrouwen met donker haar die eruitzien door een ringetje te halen, daar is Megan Fox een goed voorbeeld van. Zuid-Amerika staat erom bekend dat het de mooiste brunettes huisvest, en dat weten de volgers van latina Dani Torres ook. Er lopen wereldwijd dus veel mooie verschijningen met een donkere haarkleur rond.

We zijn alle grenzen op internet voorbij gegaan om de knapste brunettes te vinden, en daar is een selectie van tien prachtige dames uitgekomen. We kwamen Salma Hayek tegen, die ondanks haar leeftijd nog steeds een adembenemend uiterlijk heeft, zij is de voorloper van het onderstaande lijstje met de 10 mooiste brunettes op Instagram. Verbaas en verwonder jezelf over de schoonheid van deze mooie vrouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

1. Grace Boor

De Amerikaanse Grace Boor is niet alleen een zeer succesvol influencer, ze is ook een modeontwerpster en ondernemer. Ze poseert voor haar eigen kledingmerk, en ze weet de setjes zwemkleding weergaloos te showen. Deze brunette trapt het rijtje met de mooiste brunettes op Instagram af.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grace Boor (@graceboor)

2. Brit Manuela

Brit Manuela woont officieel in Los Angeles, maar door haar vele reizen is ze eigenlijk gewoon een wereldburger. Deze brunette is een echte fitgirl, en weet met haar bezigheden het beste uit mensen te halen. Als ze niet aan het werk is, dan is ze aan het relaxen op het strand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brit Manuela (@britmanuela)

3. Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau is een getalenteerde brunette uit eigen land. Ze is behalve een mooie verschijning ook een gepassioneerde ondernemer, actrice en model. Op Instagram is ze ook uitermate populair. Deze dame is inmiddels internationaal doorgebroken, en woont afwisselend in Nederland, Ibiza, en de Verenigde Staten.

4. Sofia Vergara

De tijd lijkt stil te staan bij de Colombiaanse presentatrice/actrice Sofia Vergara, want ze is de 50 jaar al gepasseerd en ziet er nog steeds fantastisch uit. Ze doet nog steeds modellenwerk, en is samen met topmodel Heidi Klum jurylid van America’s Got Talent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)

5. Cristina Buccino

Een knappe Italiaanse brunette mag niet ontbreken in dit lijstje. Cristina Buccino is een model en influencer die graag model staat voor grote modehuizen. Ze loopt ook graag op de catwalk, en verdient flink wat geld met haar bezigheden als influencer.

6. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski is niet meer weg te denken uit de internationale modellenwereld. De Amerikaanse brunette werkt samen met de grote merken op aarde, en reist de hele wereld over voor haar werk. Ze is ook soms te zien in een videoclip van een zanger, en is het gezicht van een aantal cosmeticamerken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

7. Kelly Piquet

Kelly Piquet is de vriendin van Formule 1-legende Max Verstappen, en staat graag voor de camera te poseren als model. Ze heeft dankzij haar carrière en haar relatie met Verstappen een groot aantal volgers op social media, en verdient dus ook flink wat geld met haar bezigheden als populaire influencer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

8. Nina Warink

Nina Warink is een multitalent die alle zintuigen van mensen weet te prikkelen. De brunette staat graag voor de camera, maar ook achter het aanrecht, want ze weet hoe ze een heerlijk gerecht bereidt. Ze heeft inmiddels meerdere kookboeken uitgegeven, die allemaal bestseller zijn geworden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Warink (@ninawarink)

9. Valeriya Bearwolf

Valeriya Bearwolf is het mooiste exportproduct uit Rusland. Ze is er echter weinig te vinden, want ze reist de hele wereld over voor haar werk als model. Ze doet het ook goed als influencer, want haar volgersaantal loopt in de miljoenen. Ze is op zowel Instagram als TikTok uitermate populair.

10. Romy Monteiro

Romy Monteiro werd onlangs door mannenblad FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland 2023, en terecht, want deze brunette is een mooie verschijning. Naast zingen en presenteren doet Romy het ook uitstekend als model. Ze staat graag voor de camera, en dat levert prachtige plaatjes op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!